Aplikasi

Padhang optik nyerep sinar UV lan ngasilake energi iki ing kisaran sing katon minangka cahya ungu biru, saengga ngasilake efek pemutihan ing polimer.Mangkono bisa digunakake digunakake ing PVC, PP, PE, EVA, plastik engineering lan plastik bahan dhuwur liyane.

Brightener optik digunakake ing percetakan tekstil lan industri pewarnaan kanggo ngresiki serat selulosa, nilon, vinylon lan kain liyane kanthi dispersi pemutihan sing apik, efek pewarnaan tingkat lan penylametan warna.Serat lan kain sing diolah duwe warna lan padhang sing apik.

Brightener optik bisa nyerep sinar UV lan ngetokake fluoresensi biru violet kanggo nambah keputihan utawa padhang lukisan.Ing wektu sing padha, bisa nyuda karusakan saka ultraviolet, nambah resistance cahya lan ngluwihi umur layanan lukisan ing ruangan lan suryo srengenge.

Brightener optik bisa dicampur dadi bubuk deterjen sintetik, krim cuci, lan sabun supaya katon putih, bening lan lembab.Uga bisa njaga keputihan lan padhang saka kain sing wis dikumbah.

intermediet nuduhake produk setengah rampung lan produk penengah ing proses produk tartamtu.Utamane digunakake ing farmasi, pestisida, sintesis pewarna, manufaktur brightener optik lan industri liyane.