Profil Perusahaan

KITA

PERUSAHAAN

Dumunung ing Yucheng, Dezhou City, Shandong Subang darmabakti menyang R&D, manufaktur lan dodolan brighteners optik wiwit 1998. We have papat anak perusahaan Jinan Subang Fine Chemical, Shandong Joy-ring Chemical, Subang International Chemical lan Shandong Subang Jinan Branch, lan loro basis produksi Liaocheng Liuhe Chemical (Holding) lan Wuqiao Liuhe Deli Chemical (Share-holding).Pusat R&D sing dilengkapi lan pusat logistik supersize nyumbang kanggo pangembangan cepet nalika hak impor lan ekspor, Lisensi Bisnis Bahan Kimia Berbahaya lan Sertifikasi REACH ngidini kita ngembangake pasar luar negeri.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO lan menehi kredit AAA nasional ing taun 2019 minangka perusahaan sing berorientasi ekspor.

Kenapa Pilih Kita?

Produk utama: agen pemutih fluoresensi, intermediet

ji1

Teknologi Fluoresensi SUBANG

Kanggo luwih saka 20 taun, kita wis pengabdian dhéwé kanggo R&D lan produksi whitening agen, lan ditemtokake kanggo dadi account anjog ing industri

ji2

Teknologi Oriented

Introduksi teknologi canggih, peneliti terus ngoptimalake rumus, netepi produksi brightener kualitas apik

ji3

Deal langsung

Tansah netepi kontrol kualitas saka sumber, strictly ngontrol tuku bahan mentahan, tundhuk marang semangat tukang, bakal kanggo whitening agen.

Katrampilan & Keahlian Kita

Kanthi peralatan canggih, teknologi deteksi akurat lan modal sing kuwat, luwih saka 70% produk kita didol menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad sajrone 20 taun kepungkur.Kita uga nyedhiyakake layanan OEM kanggo akeh merek terkenal ing donya, uga tes pihak katelu lan pengadaan sing dipercaya lan nggawe kerjasama strategis jangka panjang karo sawetara universitas terkenal domestik.

Basis produksi
Personel produksi lan manajemen
+
Jual menyang
+ negara lan wilayah

Layanan sawise-sales: Layanan online 24 jam, insinyur teknis nangani kabeh proses tanpa dipikirake masalah nalika nggunakake produk kasebut

Kaluwihan produk

3

Kualitas Stabil

Kabeh produk wis tekan standar nasional, kemurnian produk luwih saka 99%, stabilitas dhuwur, weatherability apik, resistance migrasi

2

Pasokan Langsung Pabrik

Negara plastik duwe 2 basis produksi, sing bisa njamin pasokan produk sing stabil, penjualan langsung pabrik

PaintCoating-imm

Kualitas ekspor

Adhedhasar domestik lan global, produk kasebut diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing Jerman, Prancis, Rusia, Mesir, Argentina lan Jepang.

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Kita