Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Apa sampeyan produsen?

Ya, kita minangka produsen sertifikat ISO9001 suwene 23 taun.

Q2: Kepiye sampeyan njamin kualitas sampeyan?

Kita duwe set lengkap peralatan tes kalebu SHIMADZU HPLC, Ukuran Partikel LaserAnalyzer, SHIMADZU Visible Spectrophotometers, Whiteness tester, Moisture Analyzerlan peralatan TGA etc. Saben kiriman bakal dites lan conto padha katahan kanggo nelusuritujuane.

Q3: Apa sampeyan entuk sertifikasi kanggo produk sampeyan?

Ya, produk utama kita kaya OB, OB-1 lan CBS-X dijamin dening EU REACH, Turki KKDIK, Korea K-REACH.Lan kita minangka pabrik sing disetujoni ISO9001.

Q4: Kepiye babagan wektu timbal sampeyan?

Kita duwe saham 30-50MT kanggo produk biasa lan bisa dikirim saka perusahaan ing 5-7 dina sawise prepayment.

Q5: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dhukungan teknis?

Ya, insinyur sing terlatih lan berpengalaman pengin ndhukung kapan wae sampeyan entuk pitakon babagan pencerah optik.

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?