penengah

  • Tris(hydroxymethyl) Methyl Aminomethane THAM

    Tris(hydroxymethyl) Methyl Aminomethane THAM

    Utamane digunakake ing intermediet pharmaceutical lan reagen biokimia.Intermediate fosfomycin, uga digunakake minangka akselerator vulkanisasi, kosmetik (krim, lotion), lenga mineral, emulsifier parafin, buffer biologi, agen buffer biologis.

  • M-Phthalaldehyde

    M-Phthalaldehida

    M-phthalaldehyde digunakake ing intermediet farmasi, pencerah fluoresensi, lsp.

  • 1,4-Naphthalene Dicarboxylic Acid

    1,4-Naftalena Dikarboksilat Asam

    1-metil-4-asetilnaftalena lan kalium dikromat dioksidasi sajrone 18 jam ing 200-300 ℃ lan kira-kira 4MPa;1,4-dimethylnaphthalene uga bisa dipikolehi kanthi oksidasi fase cair ing 120 ℃ lan sekitar 3kpa kanthi kobalt mangan bromida minangka katalis.

  • 2,5-Thiophenedicarboxylic Acid

    2,5-Asam Thiophenedicarboxylic

    Asam adipat lan thionyl klorida dicampur ing rasio bobot 1: (6-10) lan refluks kanggo 20-60 jam ing ngarsane katalis piridin.Pelarut iki nguap lan ampas digawe panas ing 140-160 ℃ kanggo 3-7 H. Asam Thiophene-2,5-dicarboxylic diduweni dening perawatan natrium hidroksida, udan asam, filtrasi, decolorization lan purifikasi.

  • Phenylacetyl Chloride

    Phenylacetyl Chloride

    Simpen ing gudang sing adhem, garing lan duwe ventilasi sing apik.Tetep adoh saka geni lan sumber panas.Paket kasebut kudu disegel lan bebas saka kelembapan.Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka oksidan, alkali lan bahan kimia sing bisa ditonton, lan panyimpenan campuran kudu dihindari.Peralatan pemadam kebakaran saka macem-macem lan jumlah sing cocog kudu diwenehake.Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat bocor lan bahan panyimpenan sing cocog.

  • P-cresol

    P-kresol

    Produk iki minangka bahan mentah kanggo nggawe antioksidan 2,6-di-tert-butyl-p-cresol lan antioksidan karet.Ing wektu sing padha, uga minangka bahan baku dhasar sing penting kanggo produksi TMP farmasi lan pewarna asam sulfonat koricetin.1. GB 2760-1996 minangka rempah-rempah sing bisa dipangan sing bisa digunakake.

  • P-tolonitrile

    P-tolonitrile

    Pancegahan kanggo transportasi: sadurunge transportasi, priksa manawa wadhah kemasan wis lengkap lan disegel, lan priksa manawa wadhah kasebut ora bocor, ambruk, tiba utawa rusak sajrone transportasi.Dilarang banget kanggo nyampur karo asam, oksidan, panganan lan aditif panganan.

  • P-toluic Acid

    Asam P-toluic

    Iki disiapake kanthi oksidasi katalitik p-xylene kanthi hawa.Nalika metode tekanan atmosfer digunakake, xylene lan kobalt naphthenate bisa ditambahake menyang pot reaksi, lan hawa dienal nalika dadi panas nganti 90 ℃.Suhu reaksi dikontrol ing 110-115 ℃ suwene 24 jam, lan udakara 5% p-xylene diowahi dadi asam p-metilbenzoat.

  • 4-(Chloromethyl)Tolunitrile

    4- (Klorometil) Tolunitril

    Perantara pirimetamin.Digunakake ing pabrik p-chlorobenzyl alkohol;p-chlorobenzaldehyde;p-chlorobenzene asetonitril, lsp.

  • 4-tert-Butylphenol

    4-tert-Butylphenol

    P-tert-butylphenol nduweni sipat antioksidan lan bisa digunakake minangka stabilisator kanggo karet, sabun, hidrokarbon klorin lan serat sing dicerna.Penyerap UV, agen anti-retak kayata pestisida, karet, cat, lsp. Contone, digunakake minangka stabilizer kanggo resin polikarbon, resin fenolik tert-butil, resin epoksi, polivinil klorida, lan stirena.

  • 2,4,6-Trimethylaniline

    2,4,6-trimethylaniline

    2,4,6-Trimethylaniline minangka perantara sing akeh digunakake ing pewarna, pestisida lan industri liyane.Bahan baku kanggo sintesis mesitidine yaiku mesitylene, sing ana ing petroleum.Kanthi realisasi produksi industri skala gedhe ing China, output mesitylene terus saya tambah, saengga pangembangan produk hilir saya tambah akeh perhatian.

  • 4,4′-Bis(chloromethyl)-1,1′-Biphenyl

    4,4′-Bis(klorometil)-1,1′-Biphenyl

    Tombol penengah kanggo sintesis biphenyl bisphenylacetylene fluorescent whitening agen CBS-X lan CBS-127.Bisa uga digunakake minangka penengah farmasi utawa resin.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3