Optical Brightener AMS-X

Katrangan singkat:

Agen pemutih neon AMS dianggep minangka agen pemutih neon sing apik banget kanggo deterjen.Amarga introduksi klompok morpholine, akeh properti saka brightener wis apik.Contone, resistance asam tambah lan resistance perborate uga apik banget, kang cocok kanggo whitening serat selulosa, serat polyamide lan kain.Properti ionisasi AMS yaiku anionik, lan nada cyan lan kanthi resistensi bleaching klorin luwih apik tinimbang VBL lan #31.


Detail Produk

Tag produk

Optical Brightener AMS-X

CI: 71

Nomer CAS: 16090-02-1

Formula: C40H38N12O8S2Na2

Bobot Monokuler: 924.93

Penampilan: bubuk putih

Koefisien kepunahan (1%/cm): 540±20

Karakteristik kinerja

Agen pemutih neon AMS dianggep minangka agen pemutih neon sing apik banget kanggo deterjen.Amarga introduksi klompok morpholine, akeh properti saka brightener wis apik.Contone, resistance asam tambah lan resistance perborate uga apik banget, kang cocok kanggo whitening serat selulosa, serat polyamide lan kain.

Properti ionisasi AMS yaiku anionik, lan nada cyan lan kanthi resistensi bleaching klorin luwih apik tinimbang VBL lan #31.Karakteristik paling gedhe saka AMS sing digunakake ing wêdakakêna ngumbah kalebu jumlah campuran sing dhuwur, keputihan cucian akumulasi dhuwur, sing bisa nyukupi syarat saka jumlah campuran ing industri deterjen.

Lingkup aplikasi

1. Iku cocok kanggo deterjen.Yen dicampur karo bubuk cuci sintetik, sabun lan sabun jamban, bisa nggawe katon putih lan nyenengake mripat, bening lan plump.

2. Bisa digunakake kanggo whiten serat katun, nilon lan kain liyane;nduweni efek whitening apik banget ing serat buatan manungsa, poliamida lan vinylon;uga nduweni efek whitening apik ing serat protein lan plastik amino.

Panganggone

Kelarutan AMS ing banyu luwih murah tinimbang VBL lan #31, sing bisa diatur dadi suspensi 10% kanthi banyu panas.Solusi sing disiapake kudu digunakake sanalika bisa supaya sinar srengenge langsung.Dosis sing disaranake yaiku 0.08-0.4% ing bubuk cuci lan 0.1-0.3% ing industri percetakan lan pewarnaan.

Paket

25kg/serat drum diantrekake karo tas plastik (uga bisa dikempalken miturut syarat customer)

Transportasi

Aja tabrakan lan cahya nalika transportasi.

Lumbung

Sampeyan kudu disimpen ing gudang sing adhem, garing lan berventilasi ora luwih saka rong taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita