Optical Brightener CBS-X

Katrangan singkat:

1.Whiten serat selulosa èfèktif ing banyu kadhemen lan banyu anget.

2. Ngumbah bola-bali ora bakal nggawe kain kuning utawa wernane.

3. stabilitas banget ing deterjen Cairan super klempakan lan deterjen Cairan ukuran abot.


Detail Produk

Tag produk

Formula struktur kimia

1

Nama Produk: Optical Brightener CBS (bubuk & butiran)

Jeneng Kimia: 4,4'- bis (natrium 2-sulfonat styryl) bifenil Formula: C28H20S2O6Na2

Bobot Monocular: 562

Penampilan: bubuk kristal kuning

Koefisien kepunahan (1% / cm): 1120-1140

Nada: Biru

Titik lebur: 219-221 ℃

Kelembapan: ≤5%

Karakteristik kinerja

1. Whiten serat selulosa èfèktif ing banyu kadhemen lan banyu anget.

2. Ngumbah bola-bali ora bakal nggawe kain kuning utawa wernane.

3. stabilitas banget ing deterjen Cairan super klempakan lan deterjen Cairan ukuran abot.

4. Resistance banget kanggo bleaching klorin, bleaching oksigen, asam kuwat lan alkali kuwat.

5. Ora beracun.

Aplikasi

Utamane digunakake ing wêdakakêna cuci sintetik kelas dhuwur, sabun deterjen cair super konsentrasi.

Dosis lan panggunaan

CBS-X bisa ditambahake ing proses kayata campuran garing, pangatusan semprotan, aglomerasi lan campuran semprotan.

Dianjurake dosis: 0.01-0.05%.

Paket

25kg/serat drum diantrekake karo tas plastik (uga bisa dikempalken miturut syarat customer)

Transportasi

Aja tabrakan lan cahya nalika transportasi.

Lumbung

Sampeyan kudu disimpen ing gudang sing adhem, garing lan berventilasi ora luwih saka rong taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita