Optical Brightener FP-127

Katrangan singkat:

Wis kaluwihan saka whiteness dhuwur, iyub-iyub apik, fastness werna apik, resistance panas, resistance cuaca apik, lan ora yellowing.It bisa ditambahake menyang monomer utawa materi prepolymerized sadurunge utawa sak polimerisasi, polycondensation utawa polimerisasi tambahan, utawa bisa uga. ditambahake ing wangun bubuk utawa pelet sadurunge utawa sajrone ngecor plastik lan serat sintetik.Iku cocok kanggo kabeh jinis plastik, nanging utamané cocok kanggo whitening lan padhang produk kulit Ponggawa lan whitening EVA tunggal sepatu olahraga.


Detail Produk

Tag produk

Formula struktural

1

Jeneng produk:Padhang optik FP-127

Jeneng Kimia:4,4'-Bis(2-methoxystyryl) -1,1'-biphenyl

CI: 378

NOMER CAS: 40470-68-6

Spesifikasi

Penampilan: bubuk kristal kuning cahya utawa putih susu

Kemurnian: ≥99,0%

Nada: Biru

Titik lebur: 219 ~ 221 ℃

Kelarutan: ora larut ing banyu.larut ing macem-macem pelarut organik kayata DMF (dimethylformamide)

Stabilitas termal: ndhuwur 300 ° C, kang bisa nyukupi syarat suhu manufaktur beda, plastik Processing lan serat.

Dawane gelombang panyerepan maksimal: 368nm

Dawane gelombang emisi maksimum: 436nm

Aplikasi

Brightener optik FP-127 minangka brightener plastik kanthi efisiensi dhuwur sing kinerjane padha karo Uvitex 127 (FP) saka Ciba.Bisa digunakake kanggo whitening lan polimer padhang, lapisan, tinta printing lan serat sintetik.Iku duwe kaluwihan saka whiteness dhuwur, iyub-iyub apik, fastness werna apik, resistance panas, resistance cuaca apik, lan ora yellowing. monomer utawa materi prepolymerized sadurunge utawa sak polimerisasi, polycondensation utawa polimerisasi tambahan, utawa bisa ditambahake ing wangun bubuk utawa pelet sadurunge utawa sak ngecor saka plastik lan serat sintetik.Iku cocok kanggo kabeh jinis plastik, nanging utamané cocok kanggo whitening lan padhang produk kulit Ponggawa lan whitening EVA tunggal sepatu olahraga.

Panggunaan referensi:

Dosis gumantung saka syarat whiteness.

1 PVC:

Whitening: 0,01 ~ 0,05% (bahan 10-50g / 100kg)

Transparan: 0.0001~0.001%(0.1-1g/100kg materi)

2 PS:

Whitening: 0,001% (bahan 1g/100kg)

Transparan: 0.0001~0.001%(0.1-1g/100kg materi)

3 ABS:

0,01~0,05%(10-50g/100kg materi)

Plastik liyane: Uga nduweni efek whitening sing apik kanggo termoplastik liyane, asetat, PMMA, lan keripik poliester.

Paket

25kg serat drum, karo tas PE nang utawa minangka request customer.

Lumbung

Tansah wadah ditutup nalika ora digunakake.Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi rapet.Simpen ing papan sing adhem, garing, kanthi ventilasi sing apik, adoh saka bahan sing ora cocog.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita