Optical Brightener OB-1

Katrangan singkat:

1. Cocog kanggo whitening saka serat kayata polyester, nilon lan polypropylene.

2. Cocog kanggo whitening lan padhang saka plastik Polypropylene, ABS, EVA, polystyrene lan polycarbonate etc.

3. Cocog kanggo tambahan ing polimerisasi konvensional poliester lan nilon.


Detail Produk

Tag produk

Formula struktural

1

Jeneng produk: Padhang optik OB-1

Jeneng Kimia: 2,2'-(1,2-etenediyl)bis(4,1-phenylene)bisbenzoxazole

CI:393

NOMER CAS:1533-45-5

Spesifikasi

Penampilan: bubuk kristal ijo kuning padhang

bobot molekul: 414

Rumus molekul: C28H18N2O2

Titik lebur: 350-355 ℃

Dawane gelombang panyerepan maksimal: 374nm

Dawane gelombang emisi maksimum: 434nm

Properti

Brightener optik OB-1 minangka zat kristal, nduweni fluoresensi sing kuat.Ora ana ambune, angel larut ing banyu.

Bisa digunakake kanggo whitening polyester, serat nilon lan macem-macem plastik kayata PET, PP, PC, PS, PE, PVC, etc.

Aplikasi

1. Cocog kanggo whitening saka serat kayata polyester, nilon lan polypropylene.

2. Cocog kanggo whitening lan padhang saka plastik Polypropylene, ABS, EVA, polystyrene lan polycarbonate etc.

3. Cocog kanggo tambahan ing polimerisasi konvensional poliester lan nilon.

Metode

Panggunaan referensi:

1 PVC kaku:

Whitening: 0,01-0,06% (10g-60g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1 g / 100 kg bahan)

2 PS:

Whitening: 0,01-0,05% (10g-50g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1 g / 100 kg bahan)

3 PVC:

Whitening: 10 g-Bahan 50g/100kg

Transparan: 0,1 g-Bahan 1g/100kg

Paket

25kg serat drum, karo tas PE nang utawa minangka request customer.

Lumbung

Simpen ing panggonan sing adhem lan garing.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita