Optical Brightener OB

Katrangan singkat:

Optical brightener OB minangka salah sawijining brighteners paling apik digunakake ing plastik lan serat lan duwe efek whitening padha Tinopal OB.Bisa digunakake ing thermoplastic, polyvinyl chloride, polystyrene, polyethylene, polypropylene, ABS, asetat, lan uga bisa digunakake ing varnishes, cat, enamel putih, lapisan, lan tinta. Uga nduweni efek whitening sing apik banget ing serat sintetik. .Nduweni kaluwihan saka tahan panas, tahan cuaca, ora kuning, lan nada warna sing apik. Bisa ditambahake menyang bahan monomer utawa prepolymerized sadurunge utawa sajrone polimerisasi ...


Detail Produk

Tag produk

Formula struktural

1

Jeneng produk: Optical brightener OB

Jeneng Kimia: 2,5-thiophenediylbis(5-tert-butil-1,3-benzoxazole)

CI: 184

NOMER CAS: 7128-64-5

Spesifikasi

Rumus molekul: C26H26N2O2S

bobot molekul: 430

Penampilan: bubuk kuning cahya

Nada: biru

Titik lebur: 196-203 ℃

Kemurnian: ≥99,0%

Awu: ≤0,1%

Ukuran partikel: Pass 200 mesh

Dawane gelombang panyerepan maksimal: 375nm (Ethanol)

Dawane gelombang emisi maksimum: 435nm (Ethanol)

Properti

Brightener optik OB minangka jinis senyawa benzoxazole, ora ana ambune, angel larut ing banyu, larut ing parafin, lemak, minyak mineral, lilin lan pelarut organik sing umum.Bisa digunakake kanggo whitening plastik termoplastik, PVC, PS, PE, PP, ABS, serat Asetat, Paint, nutupi, printing ink, etc. Bisa ditambahake ing sembarang tataran ing proses whitening polimer lan nggawe produk rampung. ngetokake glaze putih bluish padhang.

Aplikasi

Optical brightener OB minangka salah sawijining brighteners paling apik digunakake ing plastik lan serat lan duwe efek whitening padha Tinopal OB.Bisa digunakake ing thermoplastic, polyvinyl chloride, polystyrene, polyethylene, polypropylene, ABS, asetat, lan uga bisa digunakake ing varnishes, cat, enamel putih, lapisan, lan tinta. Uga nduweni efek whitening sing apik banget ing serat sintetik. .Iku nduweni kaluwihan saka resistance panas, resistance cuaca, non-yellowing, lan nada werna apik.Iku bisa ditambahake menyang monomer utawa materi prepolymerized sadurunge utawa sak polimerisasi, kondensasi, polimerisasi tambahan, utawa ditambahake ing wangun bubuk utawa pelet (yaiku masterbatch) sadurunge utawa sajrone pambentukan plastik lan serat sintetik.

Panggunaan referensi:

1 PVC:

Kanggo PVC alus utawa kaku:

Whitening: 0,01-0,05% (bahan 10-50g/100KG)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1g/100kg bahan)

2 PS:

Whitening: 0,001% (bahan 1g/100kg)

Transparan: 0.0001-0.001 (0.1-1g/100kg materi)

3 ABS:

Nambahake 0.01-0.05% ing ABS kanthi efektif bisa ngilangi warna kuning asli lan entuk efek pemutihan sing apik.

4 Poliolefin:

Efek whitening apik ing poliethelin lan polipropilena:

Transparan: 0,0005-0,001% (0,5-1g/100kg materi)

Whitening: 0,005-0,05% (5-50g/100kg bahan)

Paket

25kg serat drum, karo tas PE nang utawa minangka request customer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita