Optical Brightener SWN

Katrangan singkat:

Optical brightener SWN yaiku Coumarin Derivatives.Iku larut ing etanol, omben-omben asam, resin lan varnish.Ing banyu, kelarutan SWN mung 0,006 persen.Fungsine kanthi ngetokake cahya abang lan saiki tincture ungu.


Detail Produk

Tag produk

Optical Brightener SWN

Formula C14H17NO2
CI 140
Nomer CAS 91-44-1
Jeneng Kimia 7-Diethylamino-4-methylcoumarin
Penampilan Kristal putih
Titik Lebur 70.0-75.0
Isi > 99.0
Isi volatile <0.5
Bobot Molekul 213.3
Kekuwatan UV 98.0-102-0
Nilai punah 1000~1050

Properti

Optical brightener SWN yaiku Coumarin Derivatives.Iku larut ing etanol, omben-omben asam, resin lan varnish.Ing banyu, kelarutan SWN mung 0,006 persen.Fungsine kanthi ngetokake cahya abang lan saiki tincture ungu.

Aplikasi

Iku ditrapake ing wool, sutra, serat asetat, serat triacetate, etc. Uga bisa digunakake ing katun, plastik? (suhu kurang) lan chromatically pencet Paint, lan ditambahake menyang resin kanggo whiten serat selulosa.Uga bisa digunakake kanggo deterjen.Ora bisa dicampur karo natrium klorit.

Paket

Drum serat, kothak karton utawa tas plastik.10kg, 20kg, 25kg saben drum.

Lumbung

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi, lan wektu panyimpenan ora luwih saka 2 taun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita