Optical Brighteners Kanggo Deterjen

  • Optical Brightener DMS

    Optical Brightener DMS

    Agen pemutih fluoresensi DMS dianggep minangka agen pemutih fluoresensi sing apik banget kanggo deterjen.Amarga introduksi klompok morpholine, akeh properti saka brightener wis apik.Contone, resistance asam tambah lan resistance perborate uga apik banget, kang cocok kanggo whitening serat selulosa, serat polyamide lan kain.Properti ionisasi DMS yaiku anionik, lan nada cyan lan kanthi resistensi bleaching klorin luwih apik tinimbang VBL lan #31.

  • Optical Brightener CBS-X

    Optical Brightener CBS-X

    1.Whiten serat selulosa èfèktif ing banyu kadhemen lan banyu anget.

    2. Ngumbah bola-bali ora bakal nggawe kain kuning utawa wernane.

    3. stabilitas banget ing deterjen Cairan super klempakan lan deterjen Cairan ukuran abot.