Padhang Optik Kanggo Cat, Tinta Lan Cat Lateks

  • Optical Brightener ST-2

    Optical Brightener ST-2

    ST-2-efficiency dhuwur neon whitening agen bisa arbitrarily buyar ing banyu alus, asam lan alkali resistance pH = 6-11, iku bisa digunakake ing perlu padha karo surfaktan anionik utawa pewarna, surfaktan non-ionik, lan hidrogen peroksida. .Digunakake ing lapisan, uyah organik ora kompatibel karo organik, lan lapisan kasebut gampang migrasi lan kuning sawise garing.

  • Optical brightener OEF

    Padhang optik OEF

    Brightener optik OB minangka jinis senyawa benzoxazole, ora ana ambune, angel larut ing banyu, larut ing parafin, lemak, minyak mineral, lilin lan pelarut organik sing umum.Bisa digunakake kanggo whitening lan padhang lapisan adhedhasar solvent, cat, cat lateks, adhesives panas nyawiji lan tinta printing.Dosis sing sithik, efisiensi dhuwur lan perlindungan lingkungan, kanthi efek khusus ing tinta.

  • Optical brightener OB  Fine

    Padhang optik OB Fine

    Brightener optik OB Fine minangka jinis senyawa benzoxazole, ora ana ambune, angel larut ing banyu, larut ing parafin, lemak, lenga mineral, lilin lan pelarut organik umum.Bisa digunakake kanggo whitening plastik termoplastik, PVC, PS, PE, PP, ABS, serat Asetat, Paint, nutupi, printing ink, etc. Bisa ditambahake ing sembarang tataran ing proses whitening polimer lan nggawe produk rampung. ngetokake glaze putih bluish padhang.

  • Optical Brightener ST-1

    Optical Brightener ST-1

    Prodhuk iki digunakake ing suhu kamar kanggo ing 280 ℃, bisa degrade 80 kaping banyu alus, asam lan resistance alkali punika pH = 6 ~ 11, bisa digunakake ing perlu padha karo surfaktan anionik utawa pewarna, surfaktan non-ionik, lan hidrogen peroksida.Ing kasus dosis sing padha, keputihan 3-5 kaping luwih dhuwur tinimbang VBL lan DMS, lan energi keselarasan meh padha karo VBL lan DMS.

  • Optical Brightener ST-3

    Optical Brightener ST-3

    Prodhuk iki digunakake ing suhu kamar kanggo ing 280 ℃, bisa degrade 80 kaping banyu alus, asam lan resistance alkali punika pH = 6 ~ 11, bisa digunakake ing perlu padha karo surfaktan anionik utawa pewarna, surfaktan non-ionik, lan hidrogen peroksida.Ing kasus dosis sing padha, keputihan 3-5 kaping luwih dhuwur tinimbang VBL lan DMS, lan energi keselarasan meh padha karo VBL lan DMS.