Brighteners Optical Kanggo Tekstil

  • Optical Brightener BA

    Optical Brightener BA

    Utamane digunakake kanggo whitening pulp kertas, ukuran permukaan, lapisan lan proses liyane.Uga bisa digunakake kanggo whitening saka katun, linen lan serat selulosa rasukan, lan padhang saka cahya-colored serat kain.

  • Fluorescent Brightener BAC-L

    Fluorescent Brightener BAC-L

    Teknologi pangolahan pemutihan berklorin serat akrilik Dosis: agen pemutih neon BAC-L 0.2-2.0% owf sodium nitrat: 1-3g/L asam format utawa asam oksalat kanggo nyetel pH-3.0-4.0 sodium imidate: 1-2g/L proses: 95 -98 derajat x 30- 45 menit rasio bath: 1:10-40

  • Optical Brightener BBU

    Optical Brightener BBU

    Kelarutan banyu sing apik, larut ing 3-5 kaping volume banyu sing nggodhok, kira-kira 300g saben liter banyu sing nggodhok lan 150g ing banyu adhem. Ora sensitif banyu hard, Ca2+ lan Mg2+ ora mengaruhi efek whitening sawijining.

     

  • Fluorescent Brightener CL

    Fluoresensi Brightener CL

    Stabilitas panyimpenan apik.Yen ngisor -2 ℃, bisa beku, nanging bakal dissolve sawise dadi panas lan ora mengaruhi efek nggunakake;Dibandhingake karo produk sing padha, nduweni fastness cahya lan fastness asam padha;

  • Optical Brightener MST

    Optical Brightener MST

    Stabilitas suhu rendah: panyimpenan jangka panjang ing -7 ° C ora bakal nyebabake awak beku, yen awak beku katon ing ngisor -9 ° C, efektifitas ora bakal suda sawise pemanasan lan thawing sethithik.

  • Optical Brightener NFW/-L

    Optical Brightener NFW/-L

    Kanggo ngurangi agen, banyu atos nduweni stabilitas sing apik lan tahan kanggo bleaching sodium hypochlorite;Prodhuk iki nduweni kecepatan cuci rata-rata lan afinitas sing kurang, sing cocog kanggo proses pewarnaan pad.

  • Optical Brightener EBF-L

    Padhang Optik EBF-L

    Agen pemutih fluoresensi EBF-L kudu diaduk kanthi lengkap sadurunge digunakake kanggo njamin keputihan lan konsistensi warna saka kain sing diproses.Sadurunge whitening kain bleached dening bleaching oksigen, alkali residual ing rasukan kudu sakabeheng kanggo mesthekake yen agen whitening wis kebak colored lan werna padhang.

  • Fluorescent Brightener DT

    Fluoresensi Brightener DT

    Utamane digunakake kanggo whitening polyester, polyester-katun campuran Spinning, lan whitening nilon, serat asetat lan katun wool campuran Spinning.Uga bisa digunakake kanggo desizing lan bleaching oksidatif.Wis cuci apik lan fastness cahya, utamané fastness sublimation apik.Uga bisa digunakake kanggo whitening plastik, lapisan, nggawe kertas, nggawe sabun, etc.

  • Optical Brightener CXT

    Optical Brightener CXT

    Cahya neon CXT saiki dianggep dadi padhang sing luwih apik kanggo nyetak, pewarnaan lan deterjen.Amarga introduksi gen morpholine menyang molekul agen pemutih, akeh sifate wis apik.Contone, resistance asam tambah, lan resistance perborate uga apik banget.Cocog kanggo pemutihan serat selulosa, serat poliamida lan kain.

  • Optical Brightener 4BK

    Optical Brightener 4BK

    Serat selulosa whitened dening prodhuk iki padhang ing werna lan non-yellowing, kang mbenakake shortcomings saka yellowing saka brighteners biasa lan nemen mundhak resistance cahya lan resistance panas saka serat selulosa.

  • Optical Brightener VBL

    Optical Brightener VBL

    Ora cocok digunakake ing bathi sing padha karo surfaktan kationik utawa pewarna.Agen pemutih fluoresensi VBL stabil kanggo bubuk asuransi.Cahya fluoresensi VBL ora tahan kanggo ion logam kayata tembaga lan wesi.

  • Optical Brightener SWN

    Optical Brightener SWN

    Optical brightener SWN yaiku Coumarin Derivatives.Iku larut ing etanol, omben-omben asam, resin lan varnish.Ing banyu, kelarutan SWN mung 0,006 persen.Fungsine kanthi ngetokake cahya abang lan saiki tincture ungu.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2