Produk

  • Optical Brightener ST-2

    Optical Brightener ST-2

    ST-2-efficiency dhuwur neon whitening agen bisa arbitrarily buyar ing banyu alus, asam lan alkali resistance pH = 6-11, iku bisa digunakake ing perlu padha karo surfaktan anionik utawa pewarna, surfaktan non-ionik, lan hidrogen peroksida. .Digunakake ing lapisan, uyah organik ora kompatibel karo organik, lan lapisan kasebut gampang migrasi lan kuning sawise garing.

  • Optical Brightener FP-127

    Optical Brightener FP-127

    Wis kaluwihan saka whiteness dhuwur, iyub-iyub apik, fastness werna apik, resistance panas, resistance cuaca apik, lan ora yellowing.It bisa ditambahake menyang monomer utawa materi prepolymerized sadurunge utawa sak polimerisasi, polycondensation utawa polimerisasi tambahan, utawa bisa uga. ditambahake ing wangun bubuk utawa pelet sadurunge utawa sajrone ngecor plastik lan serat sintetik.Iku cocok kanggo kabeh jinis plastik, nanging utamané cocok kanggo whitening lan padhang produk kulit Ponggawa lan whitening EVA tunggal sepatu olahraga.

  • Optical Brightener OB

    Optical Brightener OB

    Optical brightener OB minangka salah sawijining brighteners paling apik digunakake ing plastik lan serat lan duwe efek whitening padha Tinopal OB.Bisa digunakake ing thermoplastic, polyvinyl chloride, polystyrene, polyethylene, polypropylene, ABS, asetat, lan uga bisa digunakake ing varnishes, cat, enamel putih, lapisan, lan tinta. Uga nduweni efek whitening sing apik banget ing serat sintetik. .Nduweni kaluwihan saka tahan panas, tahan cuaca, ora kuning, lan nada warna sing apik. Bisa ditambahake menyang bahan monomer utawa prepolymerized sadurunge utawa sajrone polimerisasi ...

  • Optical Brightener OB-1

    Optical Brightener OB-1

    1. Cocog kanggo whitening saka serat kayata polyester, nilon lan polypropylene.

    2. Cocog kanggo whitening lan padhang saka plastik Polypropylene, ABS, EVA, polystyrene lan polycarbonate etc.

    3. Cocog kanggo tambahan ing polimerisasi konvensional poliester lan nilon.

  • Optical Brightener PF-3

    Optical Brightener PF-3

    Fluorescent brightener PF-3 bisa dibubarake nganggo plasticizer lan banjur digiling dadi suspensi kanthi telung gulungan kanggo mbentuk omben-omben ibu.Banjur aduk ing PF-3 plastik fluoresensi whitening agen penundaan seragam sak Processing, lan wangun ing suhu tartamtu (wektu gumantung ing suhu), umume ing 120150 ℃ kira-kira 30 menit, lan 180190 ℃ kira-kira 1 menit.

  • Tris(hydroxymethyl) Methyl Aminomethane THAM

    Tris(hydroxymethyl) Methyl Aminomethane THAM

    Utamane digunakake ing intermediet pharmaceutical lan reagen biokimia.Intermediate fosfomycin, uga digunakake minangka akselerator vulkanisasi, kosmetik (krim, lotion), lenga mineral, emulsifier parafin, buffer biologi, agen buffer biologis.

  • OPTICAL BRIGHTENER KSNp

    PENCERAHAN OPTIK KSNp

    Agen pemutih fluoresensi KSNp ora mung has resistance suhu dhuwur banget, nanging uga wis resistance apik kanggo suryo srengenge lan cuaca.Agen pemutihan neon KSN uga cocok kanggo pemutihan poliamida, polyacrylonitrile lan serat polimer liyane;uga bisa digunakake ing film, ngecor injeksi lan bahan ngecor extrusion.Agen pemutih fluoresensi ditambahake ing sembarang tahap pangolahan polimer sintetik.KSN nduweni efek whitening apik.

  • Optical brightener OEF

    Padhang optik OEF

    Brightener optik OB minangka jinis senyawa benzoxazole, ora ana ambune, angel larut ing banyu, larut ing parafin, lemak, minyak mineral, lilin lan pelarut organik sing umum.Bisa digunakake kanggo whitening lan padhang lapisan adhedhasar solvent, cat, cat lateks, adhesives panas nyawiji lan tinta printing.Dosis sing sithik, efisiensi dhuwur lan perlindungan lingkungan, kanthi efek khusus ing tinta.

  • Optical brightener OB  Fine

    Padhang optik OB Fine

    Brightener optik OB Fine minangka jinis senyawa benzoxazole, ora ana ambune, angel larut ing banyu, larut ing parafin, lemak, lenga mineral, lilin lan pelarut organik umum.Bisa digunakake kanggo whitening plastik termoplastik, PVC, PS, PE, PP, ABS, serat Asetat, Paint, nutupi, printing ink, etc. Bisa ditambahake ing sembarang tataran ing proses whitening polimer lan nggawe produk rampung. ngetokake glaze putih bluish padhang.

  • M-Phthalaldehyde

    M-Phthalaldehida

    M-phthalaldehyde digunakake ing intermediet farmasi, pencerah fluoresensi, lsp.

  • 1,4-Naphthalene Dicarboxylic Acid

    1,4-Naftalena Dikarboksilat Asam

    1-metil-4-asetilnaftalena lan kalium dikromat dioksidasi sajrone 18 jam ing 200-300 ℃ lan kira-kira 4MPa;1,4-dimethylnaphthalene uga bisa dipikolehi kanthi oksidasi fase cair ing 120 ℃ lan sekitar 3kpa kanthi kobalt mangan bromida minangka katalis.

  • 2,5-Thiophenedicarboxylic Acid

    2,5-Asam Thiophenedicarboxylic

    Asam adipat lan thionyl klorida dicampur ing rasio bobot 1: (6-10) lan refluks kanggo 20-60 jam ing ngarsane katalis piridin.Pelarut iki nguap lan ampas digawe panas ing 140-160 ℃ kanggo 3-7 H. Asam Thiophene-2,5-dicarboxylic diduweni dening perawatan natrium hidroksida, udan asam, filtrasi, decolorization lan purifikasi.