Kabar

  • The proportion of fluorescent whitening agent used is incorrect, no wonder the color becomes dark and yellow!

    Proporsi agen pemutih fluoresensi sing digunakake ora bener, ora ana wonder warna dadi peteng lan kuning!

    Proporsi agen pemutih fluoresensi sing disaranake yaiku 0,02% -0,05%, yaiku 200-500g saben ton materi.Rasio panggunaan lan efek agen pemutih fluoresensi minangka kurva gelombang sinus.Rasio panggunaan sing paling pas nduweni keputihan sing paling apik.Yen rasio kurang utawa dhuwur banget, bakal nyebabake ...
    Waca liyane
  • Produsen domestik gedhe saka brighteners neon

    Minangka aditif industri, brightener neon digunakake digunakake ing plastik, printing lan dyeing, Paint lan tinta, ngumbah, papermaking lan industri liyane.Saiki, ana ora akeh manufaktur sing spesialisasine ing produksi agen whitening ing China.Kanggo akeh pelanggan pungkasan, iki minangka bagean ...
    Waca liyane
  • How should fluorescent whitening agents be used in hot melt adhesives?

    Kepiye carane agen pemutih fluoresensi digunakake ing adhesive leleh panas?

    Adhesive leleh panas minangka jinis adhesive plastik, kahanan fisik bisa diganti kanthi owah-owahan suhu, nanging sifat kimia ora bakal owah, dadi adesif leleh panas nduweni kinerja lingkungan sing apik banget.Adhesive leleh panas dhewe padhet, sing disenengi dening kaluwihan saka ...
    Waca liyane
  • Fluorescent whitening agent – an additive that can make plastic bags white!

    Agen pemutih neon - aditif sing bisa nggawe tas plastik putih!

    Saben uwong nggunakake tas plastik ing urip, kayata tas seger, tas belanja supermarket, lan liya-liyane. Katon tas plastik wis nggawa akeh penak kanggo urip kita, lan bisa diarani saiki dadi bagian sing ora bisa dipisahake saka kita. urip.Kantong plastik sing biasane kita deleng, ora masalah ...
    Waca liyane
  • Plastic production added fluorescent whitening agent still not white, what’s the matter

    Produksi plastik ditambahake agen pemutih fluoresensi isih ora putih, apa masalahe

    Ing kabeh produk plastik, akun putih kanggo proporsi gedhe saka plastik, kayata kothak crisper putih, pipa saluran PVC, tas pangan putih lan ing.Ing proses pangolahan, akeh manufaktur nambah keputihan kanthi nambah agen pemutih neon.Nanging, akeh manufaktur bakal ...
    Waca liyane
  • How to choose an effective plastic optical brightener

    Cara milih padhang optik plastik sing efektif

    Plastik minangka senyawa polimer sing dipolimerisasi kanthi poliaddisi utawa polikondensasi.Resistance kanggo deformasi moderat, antarane serat lan karet.Iki kalebu resin sintetik lan aditif kayata pengisi, plasticizer, stabilisator, pelumas, lan pigmen.komposisi.Amarga saka ...
    Waca liyane
  • Addition method and precautions of fluorescent whitening agent

    Cara tambahan lan pancegahan agen pemutih fluoresensi

    Agen pemutih neon tansah main peran "monosodium glutamat" ing pangolahan plastik.Tambahan saka sawetara sepuluh ewu bisa whiten lan padhang produk plastik lan nambah katon saka plastik.Ana akeh cara kanggo nambah agen pemutih, nanging nggunakake ...
    Waca liyane
  • What are the factors that affect the color of white PVC profiles?

    Apa faktor sing mengaruhi warna profil PVC putih?

    Pengaruh Resin Stabilitas PVC resin punika materi panas-sensitif, lan ana akeh cacat ing struktur molekul sawijining, kayata ikatan pindho, klompok allyl, ampas inisiator kelompok pungkasan, etc. Miturut mekanisme saka radikal bebas, cacat iki gampang. diaktifake dening panas lan cahya kanggo ...
    Waca liyane
  • Analysis of the advantages and disadvantages of optical brightener OB-1

    Analisis kaluwihan lan cacat saka brightener optik OB-1

    Kanthi penurunan rega brightener optik OB-1, efektifitas biaya OB-1 dadi luwih penting, lan sawetara pabrik wiwit ngalih menyang OB-1 saka model liyane.Nanging, isih ana sawetara industri sing milih nggunakake padhang optik OB, KCB, FP-127 lan m...
    Waca liyane
  • What type of fluorescent whitening agent is suitable for ink

    Apa jinis agen pemutih fluoresensi sing cocog kanggo tinta

    Tinta minangka cairan koloid kenthel sing digawe saka pigmen, bahan penghubung, pengisi, aditif, lan liya-liyane sing dicampur kanthi seragam lan digulung bola-bali.Pola lan teks ditampilake ing substrat liwat printing.Umume digunakake ing macem-macem pasar kayata buku, kemasan lan dekorasi....
    Waca liyane
  • What type of optical brightener is suitable for PET plastic

    Apa jinis padhang optik sing cocog kanggo plastik PET

    Ana akeh klasifikasi plastik, lan plastik PET digunakake kanthi akeh ing peralatan elektronik.Contone, saklar, soket listrik, casing pemutus sirkuit lan produk liyane, lan umume produk kasebut katon putih.Penampilan plastik PET iku putih susu utawa ...
    Waca liyane
  • How to choose fluorescent whitening agent for pearl cotton?

    Cara milih agen pemutih fluoresensi kanggo katun mutiara?

    Katun mutiara kasusun saka pirang-pirang gelembung independen sing diasilake kanthi busa fisik resin polietilen kapadhetan rendah.Iki minangka jinis anyar saka bahan kemasan sing ramah lingkungan.Katun mutiara EPE biasa duwe macem-macem aplikasi, lan warna umum putih.Prodhuk...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2