Brighteners Optical Kanggo Plastik, Resin

  • Optical Brightener FP-127

    Optical Brightener FP-127

    Wis kaluwihan saka whiteness dhuwur, iyub-iyub apik, fastness werna apik, resistance panas, resistance cuaca apik, lan ora yellowing.It bisa ditambahake menyang monomer utawa materi prepolymerized sadurunge utawa sak polimerisasi, polycondensation utawa polimerisasi tambahan, utawa bisa uga. ditambahake ing wangun bubuk utawa pelet sadurunge utawa sajrone ngecor plastik lan serat sintetik.Iku cocok kanggo kabeh jinis plastik, nanging utamané cocok kanggo whitening lan padhang produk kulit Ponggawa lan whitening EVA tunggal sepatu olahraga.

  • Optical Brightener OB

    Optical Brightener OB

    Optical brightener OB minangka salah sawijining brighteners paling apik digunakake ing plastik lan serat lan duwe efek whitening padha Tinopal OB.Bisa digunakake ing thermoplastic, polyvinyl chloride, polystyrene, polyethylene, polypropylene, ABS, asetat, lan uga bisa digunakake ing varnishes, cat, enamel putih, lapisan, lan tinta. Uga nduweni efek whitening sing apik banget ing serat sintetik. .Nduweni kaluwihan saka tahan panas, tahan cuaca, ora kuning, lan nada warna sing apik. Bisa ditambahake menyang bahan monomer utawa prepolymerized sadurunge utawa sajrone polimerisasi ...

  • Optical Brightener OB-1

    Optical Brightener OB-1

    1. Cocog kanggo whitening saka serat kayata polyester, nilon lan polypropylene.

    2. Cocog kanggo whitening lan padhang saka plastik Polypropylene, ABS, EVA, polystyrene lan polycarbonate etc.

    3. Cocog kanggo tambahan ing polimerisasi konvensional poliester lan nilon.

  • Optical Brightener PF-3

    Optical Brightener PF-3

    Fluorescent brightener PF-3 bisa dibubarake nganggo plasticizer lan banjur digiling dadi suspensi kanthi telung gulungan kanggo mbentuk omben-omben ibu.Banjur aduk ing PF-3 plastik fluoresensi whitening agen penundaan seragam sak Processing, lan wangun ing suhu tartamtu (wektu gumantung ing suhu), umume ing 120150 ℃ kira-kira 30 menit, lan 180190 ℃ kira-kira 1 menit.

  • OPTICAL BRIGHTENER KSNp

    PENCERAHAN OPTIK KSNp

    Agen pemutih fluoresensi KSNp ora mung has resistance suhu dhuwur banget, nanging uga wis resistance apik kanggo suryo srengenge lan cuaca.Agen pemutihan neon KSN uga cocok kanggo pemutihan poliamida, polyacrylonitrile lan serat polimer liyane;uga bisa digunakake ing film, ngecor injeksi lan bahan ngecor extrusion.Agen pemutih fluoresensi ditambahake ing sembarang tahap pangolahan polimer sintetik.KSN nduweni efek whitening apik.

  • Optical Brightener KCB

    Optical Brightener KCB

    Brightener optik KCB minangka salah sawijining produk paling apik ing antarane pirang-pirang agen pemutih neon.Efek whitening kuwat, biru padhang lan werna padhang, wis resistance panas apik, resistance cuaca lan stabilitas kimia.Utamane digunakake kanggo pemutihan produk plastik lan serat sintetik, lan uga duwe efek cerah sing jelas ing produk plastik non-ferrous.Iki uga akeh digunakake ing kopolimer etilena / vinil asetat (EVA), yaiku macem-macem pencerah optik ing sepatu olahraga.

  • Optical Brightener KSB

    Optical Brightener KSB

    Brightener optik KSB utamane digunakake kanggo pemutihan serat sintetik lan produk plastik.Uga duwe efek padhang sing signifikan ing produk plastik warna.Iki digunakake kanthi wiyar ing film plastik, bahan cetakan laminated, bahan cetakan injeksi, lan liya-liyane, kanggo polyolefin, PVC, PVC Foamed, TPR, EVA, PU umpluk, karet sintetik, lan liya-liyane duwe efek whitening banget.Uga bisa digunakake kanggo whitening kemul, cat alam, etc., lan wis efek khusus ing foaming plastik, utamané EVA lan PE foaming.

  • Optical Brightener KSN

    Optical Brightener KSN

    Agen pemutih fluoresensi KSN ora mung nduweni resistensi suhu dhuwur sing apik, nanging uga nduweni resistensi sing apik kanggo sinar matahari lan cuaca.Agen pemutihan neon KSN uga cocok kanggo pemutihan poliamida, polyacrylonitrile lan serat polimer liyane;uga bisa digunakake ing film, ngecor injeksi lan bahan ngecor extrusion.Agen pemutih fluoresensi ditambahake ing sembarang tahap pangolahan polimer sintetik.KSN nduweni efek whitening apik.