Optical Brightener ER-1

Katrangan singkat:

Iki minangka jinis benzena stilbene lan gampang larut ing pirang-pirang pelarut organik.Stabil kanggo softener kationik.Cepet cahya yaiku kelas S lan cepet banget ngumbah.Bisa digunakake ing adus sing padha karo sodium hypochlorite, hidrogen peroksida lan ngurangi pamutih.Produk kasebut minangka dispersi kuning-ijo cahya sing non-ionik.Iki dijupuk saka kondensasi terephthalaldehyde lan o-cyanobenzyl phosphonic acid siji ...


Detail Produk

Tag produk

Formula struktural

1

CI: 199

CAS NO.:13001-39-3

Penampilan: bubuk kuning cahya

Kemurnian: ≥99%

Titik lebur: 230-232 ℃

Fitur

Iki minangka jinis benzena stilbene lan gampang larut ing pirang-pirang pelarut organik.Stabil kanggo softener kationik.Cepet cahya yaiku kelas S lan cepet banget ngumbah.Bisa digunakake ing adus sing padha karo sodium hypochlorite, hidrogen peroksida lan ngurangi pamutih.Produk kasebut minangka dispersi kuning-ijo cahya sing non-ionik.Iki dijupuk saka kondensasi terephthalaldehyde lan o-cyanobenzyl phosphonic acid one (), (7' one' ethyl ester [} R 2-(diethoxy phthalomethyl) benzonitrile].

Aplikasi: Iki utamané digunakake kanggo whitening polyester, asetat, nilon, etc. Good whiteness kanggo loro dip dyeing lan pad dyeing.Efek whitening polyester kanthi adsorpsi suhu rendah lan cara mbenakake uga apik banget.

instruksi

Tambah bubuk halus ER-1 pencerah optik bebarengan karo keripik poliester lan aditif liyane menyang blender.Dosis sing disaranake yaiku 0.02-0.08% (kanggo rasio bobot poliester).Dosis tartamtu bisa ditemtokake miturut syarat whiteness saka produk rampung., Nyampur kanthi apik ing 50-150 ℃.

Paket

25kg serat drum,karo tas PE nang utawa minangka request customer kang.

urip beting

2 taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita